Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Încă un hoț din Afumați, după gratii

Ilfov: Încă un hoț din Afumați, după gratii

DISTRIBUIȚI

149376 – 02032017 – La 1 martie a.c., polițiștii ilfoveni au identificat încă un tânăr, de 30 de ani, din localitatea Afumați, bănuit de comiterea furtului de la Mănăstirea Pasărea. Cel în cauză, la data de 29 octombrie a.c., împreună cu un alt individ, de 19 ani, tot din Afumați, în intervalul orar 9.00 – 10.00, a pătruns, prin efracție, într-o anexă a mănăstirii, de unde au furat cinci cruci pectorale, 253.500 de lei, 19.000 euro, 200 de dolari și mai multe documente personale.

Cel de-al doilea tânăr a fost depistat în noaptea de 21/22 februarie a.c., alături de alte trei persoane, la scurt timp după ce au furat multe bunuri dintr-o casă de amanet situată în Sectorul 2 al Capitalei. Față de tânărul, de 19 ani, la data de 22 februarie a.c., s-a dispus măsura arestării preventive.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru audieri, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Noaptea trecută, bărbatul de 30 de ani a fost reținut și prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.