Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Restricții temporare de trafic pe podul Calafat-Vidin

Restricții temporare de trafic pe podul Calafat-Vidin

DISTRIBUIȚI

149863 – 27032017 –  Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, în data de 28.03.2017 și 30.03.2017, între orele 13.00- 14.00, circulația pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă, pentru lucrări de întreținere și reparație.

În intervalul orar specificat, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră din apropiere, astfel: pe raza jud. Dolj (granița cu Bulgaria) – P.T.F. Bechet – Orjahovo; pe raza jud. Mehedinți (granița cu Serbia) – P.T.F. Porțile de Fier II.

La reluarea circulaţiei pe pod, conducerea Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră bulgare în acest sens. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.