Acasă Externe Slovenia: Sistem electronic de taxare a camioanelor pe autostrăzi

Slovenia: Sistem electronic de taxare a camioanelor pe autostrăzi

DISTRIBUIȚI

149351 – 01032017 – Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Slovenia că autoritățile locale avertizează transportatorii rutieri în legătură cu faptul că circulaţia va fi îngreunată, în perioada martie-mai 2017, pe anumite tronsoane de autostrăzi, din cauza lucrărilor de instalare a unor bariere, chiar dacă aceste lucrări se vor desfășura cu precădere pe timpul nopții. Compania Națională de Autostrăzi din Slovenia – DARS, introduce un sistem electronic de taxare pentru autovehiculele de transport marfă. Se preconizează ca sistemul să devină operațional la începutul anului 2018.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Ljubljana: +38615058294 și +38615057335, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgență al Ambasadei: +38640980068.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.