Acasă Externe SUA: Condiții meteorologice severe pentru New York și statele din nord-est

SUA: Condiții meteorologice severe pentru New York și statele din nord-est

DISTRIBUIȚI

149640 – 15032017 – Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Statelor Unite ale Americii asupra faptului că Serviciul Național de Meteorologie (National Weather Service) a emis o serie de alerte privind condițiile meteorologice severe pentru nord-estul Statelor Unite, pentru zilele de  14 și 15 martie 2017.

Pentru statele Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire,  New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island și Vermont au fost emise avertismente de furtună de zăpadă, cu ninsori abundente, temperaturi scăzute și viscol, în vigoare până la 15 martie 2017, orele 20.00, autoritățile recomandând evitarea călătoriilor care nu au caracter de urgență. Traficul aerian și feroviar în marile orașe – New York, Boston, Philadelphia – este afectat, peste 1500 de curse aeriene fiind anulate.

Pentru orașul New York, avertizarea de furtună de zăpadă a fost în vigoare în cursul zilei de 14 martie 2017. Cursele din și spre aeroporturile JFK, LaGuardia și Newark au fost, în cea mai mare parte, anulate sau au prezentat întârzieri considerabile.

Cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la New York: +1 212 682 9120, +1 212 682 9121, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgență al Consulatului General al României la New York:  +1 917 679 9874. PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

  1. Dar ce ei sunt prost si nu stiu. Dar autoritatile statului lasa reclama pe toate stalpurile mai ales in teleorman cu munca la capsuni si sclavia in țările dezvoltate în străinătate, unde oricum nu mai se poate munci nimic, si tot pe ochi frumosi e. Si ce a fost a fost nu o să i pună pe ei regi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.