Acasă Sud Dambovita Târgoviște: Din nou glume proaste la liceu

Târgoviște: Din nou glume proaste la liceu

DISTRIBUIȚI

149849 – 24032017 –  Sute de elevi si cadre didactice de la Colegiul National ”Constantin Carabella” si Liceul de Arta ”Balasa Doamna” din Targoviste au fost evacuati, iar cursurile au fost suspendate dupa ce persoane neindentificate au anuntat ca in cele doua scoli au fost amplasate bombe. Liceele sunt in aceeasi curte.

Alertele au fost primite de Politia Judeteana Dambovita si Inspectoratul de Jandarmi, autoritatile decizand evacuarea de urgenta a elevilor. Echipe pirotehice fac verificari in incinta claditilor celor doua scoli. Politia a solicitat sprijinul SRI in acest caz.

Prefectul judetului Dambovita, Antonel Jijiie, a afirmat ca initial a fost primit un sms prin care autoritatile erau informate ca Liceul ”Constantin Carabela” si Liceul de Arta ”Balasa Doamna” din Targoviste vor fi aruncate in aer, ”daca niciun reprezentant nu va veni in fata Primariei, la ora 7.36, pentru negocieri”.

”La 7.36, negociatorii de la Politie au mers acolo, dar nu era nimeni. Am primit apoi alt mesaj prin care se anunta ca la ora 11.00 vor fi aruncate in aer cele doua scoli, dat fiind ca negociatorii nu sunt seriosi. Nu stim despre ce seriozitate era vorba”, a declarat prefectul. De asemenea, el a mentionat ca a fost intrerupta alimentarea cu gaze, iar la ora 10.45 va fi oprita si energia electrica.

Autoritățile au încheiat, vineri, la orele prânzului, verificările la cele două licee din Târgoviște vizate de o amenințare cu bombă, nefiind identificate materiale suspecte, un dispozitiv a Jandarmeriei rămânând în continuare în zonă pentru asigurarea pazei. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.