Acasă Centru Mures Târgu Mureș: Vom avea un pol naționalist

Târgu Mureș: Vom avea un pol naționalist

DISTRIBUIȚI

 

149713 – 20032017  – Partidul Forța Națională și Partidul România Unită au decis, la Târgu Mureș, formarea unui pol naționalist prin unificarea forțelor într-un singur partid. Din această săptămână, o comisie comună formată din reprezentanții ambelor partide pregătesc un congres prin care reprezentanții curentului naționalist să conlucreze  din interiorul unui singur partid.

În acest sens, comisia comună FN-PRU va lucra la statut și la platforma politică a unui naționalism civic, modern și moderat care să corespundă cu așteptările societății românești și care să întrunească aspirațiile naționale ale tuturor celor care doresc să se integreze în noul partid și nevoile României pentru perioada care urmează.

Noul pol naționalist este deschis tuturor partidelor și tuturor mișcărilor naționaliste din România care respectă principiile democratice și ale statului de drept, existând discuții avansate în acest sens pentru ca toți cei care doresc o țară suverană și respectată să se alăture noii forțe patriotice. Uniunea Vatra Românească a anunțat deja susținerea pentru acest proiect și faptul că se alătură polului naționalist.

Mai mulți reprezentanți ai PRU și ai Forței Naționale vor avea în perioada următoare și o întâlnire cu reprezentanții Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, la invitația europarlamentarului Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului, pentru a stabili modalitatea de cooperare a partidului naționalist românesc cu mișcarea similară din Europa și cu partidele patriotice similare din UE. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.