Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: A inceput aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor

București: A inceput aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor

DISTRIBUIȚI

145462 – 25042017 –  Centrul de Protectie a Plantelor a inceput aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in parcurile administrate de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, precum si in parcurile administrate de primariile de sector. Primele tratamente s-au efectuat luni seara, in parcul Herastrau.

Campania de combatere a tantarilor se va realiza in perioada aprilie – septembrie 2017, etapizat, urmand sa fie efectuate cate opt treceri pentru fiecare zona.

Pe parcursul lunii aprilie si in prima parte a lunii mai vor fi aplicate tratamente doar in parcurile administrate de Municipalitate.

Programul presupune aplicarea unui tratament de baza, care cuprinde doua treceri: prima trecere va fi efectuata folosind un anumit produs, urmata de o noua trecere, peste 3-8 zile, cu un produs diferit. Tratamentul de baza va fi urmat de alte 6 tratamente efectuate la intervale de timp diferite.

Tratamentele se vor executa cu produsele Fendona 15 SC si K-othrine Profi EC 250 sau Aqua K-othrine. Tratamentele de combatere a tantarilor se vor face cu 7 echipaje, dotate cu masini de tip Pik-up, prevazute cu instalatii de stropit; 5 ULV-uri prevazute cu tun de stropire, si 2 instalatii cu presiune pana la 10 bari, prevazute cu furtun si pistol de stropit, plus un echipaj de rezerva cu instalatie din cel de-al doilea tip, deservite  de 18 salariati.

Dupa finalizarea procedurilor de achizitie a celor 4 platforme si celor 4 utilaje ULV, se va suplimenta capacitatea de interventie si cu aceste utilaje. În functie de conditiile meteorologice, aceste tratamente pot fi decalate cu cateva zile. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.