Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Administrația Rezervației Biosferei ”Delta Dunării” are un nou guvernator

București: Administrația Rezervației Biosferei ”Delta Dunării” are un nou guvernator

DISTRIBUIȚI

145451 – 25042017 –  Mălin-Matei Muşetescu a fost numit în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de Stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei ”Delta Dunării”, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicată, luni, 24 aprilie, în Monitorul Oficial. Muşetescu a fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta. A fondat revistele Aventuri la Pescuit, Super Pescar şi colaborează la revista Caţavencii şi la Fishing and Hunting TV.

Mușetescu îl înlocuiește pe Grigore Baboianu. Cu ocazia episodului Dragnea-Grindeanu la pescuit de ştiucă în Delta Dunării, guvernatorul Baboianu i-a criticat pe cei doi pentru că nu au dat exemplu de pescuit sportiv, arătând cum eliberează ştiucile prinse.

Ulterior, Liviu Dragnea a declarat că nu înţelege criticile şi l-a atacat pe Baboianu. ”Orice peşte pe care l-am prins, a fost eliberat apoi în apă. De unde ştie acest domn că am pescuit în Deltă atunci? Vorbeşte să se afle în treabă. A auzit cumva că va fi schimbat, l-a păcălit cineva că va fi schimbat şi e nervos?”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.