Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Băsescu  se amuză

București: Băsescu  se amuză

DISTRIBUIȚI

145273 – 13042017 – Senatorul PMP Traian Băsescu propune ca ancheta privind alegerile prezidenţiale, despre care vorbesc PSD și ALDE, să înceapă cu scrutinul din 2004. Mircea Geoană, Adrian Năstase şi Victor Ponta să fie fericiţi, pentru că ”talentatul preşedinte Dragnea“ îi va declara preşedinţi ai României.

Fostul șef al statului îi atrage atenţia lui Geoană că trebuie să se aşeze la coadă, pentru că primul la rând este Năstase. ”Este Săptămâna Mare şi, în principiu, am încercat să mă abţin de la a intra în controverse publice. Încerc să o fac şi acum legat de ultima iniţiativă din «Programul de guvernare» al PSD-ALDE: înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009. Ce bucurie pe capul celor pe care, din 2000 încoace, i-am bătut în alegeri pe unde i-am prins. Îşi vor lua, în sfârşit, revanşa. Ce-i drept, nu la urne, ci la televizor”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Băsescu spune că propunerea a avut atât succes, încât el propune să fie făcută o anchetă şi pentru alegerile prezidenţiale din 2004. ”În felul acesta, putem să le dăm câte un mandat luzărilor Mircea Geoană şi Adrian Năstase sau să-l liniştim pe Ponta că, în 2009, deşi la urne au pierdut, au reuşit, totuşi, să fure voturi pe măsura talentului înnăscut al PSD”. ”Geoană, Năstase şi Ponta, fiţi, în sfârşit, fericiţi. În concluziile anchetei, talentatul preşedinte Dragnea vă va declara preşedinţi ai României. Geoană, ai grijă, aşază-te la coadă, că primul la rând este Adrian Năstase. Mai departe, vă înţelegeţi voi cu Iohannis cum vă rânduiţi la Cotroceni. Când mă gândec că România va avea asiguraţi preşedinţii pentru următorii 15 ani, chiar îmi dau seama ce important este «Programul de guvernare» PSD-ALDE”. Băsescu îi transmite lui Liviu Dragnea că s-ar putea să nu îi placă ce se va spune la comisie. ”Mai bine, lasă-i Parchetului General să facă ancheta”, mai scrie fostul şef al statului. Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, la Antena 3, că intenţionează să preia conducerea comisiei parlamentare de anchetă privind implicarea unor instituţii în desfăşurarea alegerilor prezidenţiale din 2009, urmând să verifice dacă preşedintele Camerei Deputaţilor poate prelua preşedinţia unei comisii de anchetă.

”Am vorbit cu colegii mei să verifice dacă eu, ca preşedinte al Camerei, pot fi preşedinte al acestei comisii de anchetă”, a declarat Liviu Dragnea. El a precizat că vor fi chemaţi la comisiei nu doar persoanele despre care s-a scris în presă în ultimele zile că s-ar fi implicat în procesul electoral din 2009. Dan Andronic, unul dintre consultanţii lui Băsescu în 2009, a scris luni că Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea sunt două dintre personajele care au ajutat la victoria lui Traian Băsescu în alegerile prezidenţiale din 2009. – PROMPT MEDIA

 

foto:stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.