Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ”Calculele electorale ale lui Dragnea au început să dea cu virgulă”

București: ”Calculele electorale ale lui Dragnea au început să dea cu virgulă”

DISTRIBUIȚI

145372 – 20042017 – Deputatul PNL Dumitru Oprea a declarat că temerile privind adoptarea Legii salarizării unitare încep să se adeverească. Într-o declarație politică susținută în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul a arătat că Legea salarizării, în forma propusă de Dragnea, ar putea avea un impact cu mult mai mare decât cel comunicat de guvern. Acest lucru va duce la un deficit bugetar de 5,7% din PIB și o pondere a salariilor în sectorul bugetar de până la 12% în 2020. Analizând efectele, reprezentanții puterii au început să bată în retragere și au amânat depunerea proiectului Legii salarizării în Parlament.

Totodată, deputatul liberal a criticat și propunerea de fiscalizare generală lansată de ministrul Muncii, ca principală sursă pentru acoperirea creșterilor salariale. Mai mult, declarațiile ministrului Muncii intră în contradicție cu cele ale reprezentanților ANAF. În timp ce ANAF anunța că aproape jumătate dintre marii contribuabili nu au fost verificaţi din lipsa capacităţii de inspecţie fiscală, ministrul Muncii susține că peste 30.000 de consultanți fiscali se vor ocupa de verificarea formularelor fiscale ale milioane de români.

În finalul declarației, Dumitru Oprea a afirmat că reprezentanții actualei puteri PSD-ALDE, pentru a-și îndeplini toate promisiunile populiste, nu mai țin cont de nici un principiu economic. Astfel, se va ajunge să se renunțe la cota unică, prin care se valorizează munca și se va aplica impozitarea progresivă, bulversând mediul de afaceri și piața forței de muncă. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.