Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: De Ziua Jandarmeriei Române au fost acordate distincții și decorații mai...

București: De Ziua Jandarmeriei Române au fost acordate distincții și decorații mai multor jandarmi pentru merite deosebite

DISTRIBUIȚI

145047 – 04042017 – Șeful Jandarmeriei Capitalei și alți doi ofițeri jandarmi au fost avansați în gradul următor, fiind felicitați public de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

Astfel, pentru merite de excepţie obţinute în activitatea profesională desfăşurată,  pentru devotamentul arătat instituţiei şi modul exemplar de îndeplinire a îndatoririlor de serviciu, locotenent colonel Sebastian Cucoș, directorul general al Direcţiei de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, locotenent colonel Ionuţ  Sindile, adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti și căpitan Stoica Dumitru Cristian, din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, au fost recompensați prin înaintare la gradul următor în mod excepțional.

De asemenea, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Jandarmeriei Române a fost acordat premiul ”Jandarmul Anului” plutonierului major Dumitru Marius care în luna noiembrie 2016 a imobilizat o persoană după ce aceasta a deschis focul asupra oamenilor dintr-un bloc de locuințe.

Totodată, la nivel naţional, în semn de apreciere pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele deosebite, 380 de ofiţeri, subofiţeri şi maiştri militari jandarmi au fost avansaţi la gradul următor înainte de expirarea stagiului minim. De asemenea, au fost acordate distincții reprezentanților instituțiilor cu care Jandarmeria Română colaborează în mod constant.

Activitatea s-a încheiat cu o ceremonie militară și religioasă cu depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Jandarmi din București.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.