Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deținuții de la Rahova, scoși din nou în parcuri

București: Deținuții de la Rahova, scoși din nou în parcuri

DISTRIBUIȚI

Cincizeci de detinuti din Penitenciarul Bucuresti Rahova participa la activitatile de ecologizare a parcurilor din Capitala – 145048 – 04042017 –  Actiunile tehnico-administrative, de intretinere arbori si spatii verzi din parcurile administrate de Municipalitatea bucureșteană continua, in jur de 100 de muncitori desfasurand activitati de igienizare, toaletare ramuri uscate si plantari in parcuri. Astfel, se desfasoara actiuni de curatenie in Parcul Cismigiu – 4 aprilie, in Parcul Tineretului in datele 5,6 si 7, iar apoi in intervalul 10 – 13 aprilie in Parcul Herastrau).

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: ”Curatenia de primavara continua in parcurile din Capitala! Dupa finalizarea actiunilor de ecologizare, plantare si reparatii din parcurile Carol, Floreasca si parcul Circului, urmeaza parcul Cismigiu, Tineretului si Herastrau. In urma realizarii unui parteneriat cu Ministerul Justitiei, in aceste operatiuni sunt implicati si 50 de detinuti. Este vorba de suplimentarea celor care ecologizeaza parcurile dar si despre implicarea acestor detinuti in activitati care au efecte benefice pentru comunitate”.

Totodata, Firea a amintit ca, in urma colaborarii cu Ministerul Justitiei si Administratia Nationala a Penitenciarelor, detinutii au contribuit si la actiunile de deszapezire din iarna trecuta, initiativa dovedindu-se un demers de succes. Astfel, alaturi de cei 100 de muncitori, 50 detinuti din Penitenciarul Bucuresti Rahova participa la activitatile de ecologizare a parcurilor, aceste actiuni fiind rezultatul unui parteneriat cu Administratia Nationala a Penitenciarelor si constituind o modalitate practica in sensul implicarii detinutilor in activitati cu efecte benefice pentru comunitate.  PROMPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.