Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Grav incident în Sectorul 4

București: Grav incident în Sectorul 4

DISTRIBUIȚI

UPDATE:     Muncitorul a murit după ce a fost prins sub un container 

În urmă cu câteva minute, containerul a fost ridicat. Au fost folosite perne pneumatice de mare capacitate pentru ridicarea containerului de dimensiuni mari. Bărbatul a fost extras însă, așa cum am anticipat, șansele erau reduse de supravițuire. Medicii au constatat decesul acestuia,” a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile.

Daniel Vasile a precizat că accidentul s-a produs pe o proprietate privată, unde era organizare de şantier şi erau depozitate materiale de construcţii, nefiind ridicate clădiri.

 

 

145519 – 28042017 –  Un incident grav a avut loc vineri dimineață, pe strada Drumul Binelui din Sectorul 4 al Capitalei. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un bărbat a fost prins în totalitate sub un container de mari dimensiuni. Potrivit informațiilor preliminare, macaraua care ridicase containerul s-a răsturnat. În acest moment se procedează la ridicarea containerului cu perne pneumatice, pentru a ajunge la victimă. La fața locului sunt reprezentanții Detașamentului Special de Salvatori, SMURD, Descarcerare. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.