Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Încep să ”cânte” sirenele

București: Încep să ”cânte” sirenele

DISTRIBUIȚI

145303 – 18042017 –  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) desfășoară, din 18 până în 21 aprilie a.c. aprilie, un amplu exercițiu, la nivel național, pentru testarea și verificarea unor echipamente din componența sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă – PROCIV 2017.

În mai multe localități din țară va fi declanșat mecanismul de înștiințare a autorităților privind iminența producerii unor evenimente deosebite și vor fi acționate echipamentele dedicate de avertizare/alarmare a populației din zone posibil a fi afectate de dezastre, prin intermediul semnalelor acustice, anunță IGSU.

”Pe 18 aprilie, când vom auzi primele sirene, ne vom întreba ce înseamnă ele. De aceea, am pregătit acest infografic care explică tipurile de alarmă.  Vă reamintim că între 18 – 21 aprilie va avea loc un exericițiu #PROCIV2017 în care vor fi testate sirenele din toată țara. #SHARE ca sa nu fim luați prin surpindere”, informează pagina de Facebook a Departamentului pentru Situații de Urgență. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.