Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Începe ediția a 5-a a festivalului de muzică cehă contemporană SOUNDCZECH

București: Începe ediția a 5-a a festivalului de muzică cehă contemporană SOUNDCZECH

DISTRIBUIȚI

145083 – 05042017 – Începe cea de-a cincea ediție a festivalului de muzică cehă contemporană Soundczech, care va avea loc între 5 și 8 aprilie 2017. Thom Artway, unul dintre cei mai tineri și talentați muzicieni cehi, va sustine patru concerte, în Râmnicu Vâlcea, Craiova, Timișoara și Drobeta-Turnu Severin.

Thom Artway (numele de scenă al lui Tomáš Macek) este un tânăr cântăret, compozitor și chitarist ceh. Piesele sale sunt interpretate în limba engleză, iar genurile abordate variază de la folk, la pop și rock, fiind inspirat de trupe și interpreți precum Damien Rice, Coldplay și Mumford and Sons.

Cu o experienţă de peste 5 ani în industria muzicală, Thom nu s-a limitat la a interpreta doar în Cehia. Înarmat cu un ghiozdan, o chitară și multă pasiune, Thom a trăit timp de 5 luni la Sydney, la Melbourne și în Noua Zeelandă. A început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, colaborând cu artiști locali și debutând cu primul său album, primit cu succes de public.

”Am petrecut o săptămână în România, în vacanţă, şi pot spune că m-am îndrăgostit de această ţară. În acelaşi timp, nu am mai avut niciun concert aici până acum. Mi s-a spus că localnicii pot fi nişte ascultători minunaţi. Vom vedea”, spune muzicianul.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.