Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Paul Nicolae Petrovan nu mai e prefectul Capitalei

București: Paul Nicolae Petrovan nu mai e prefectul Capitalei

DISTRIBUIȚI
sursa foto: Evenimentul Zilei

145098 – 06042017 – Paul Petrovan a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei, după ce Guvernul a luat act de faptul că CSM nu a prelungit detașarea lui pentru a ocupa această funcție.

sursa foto: Evenimentul Zilei

După cum se știe, secţia pentru procurori a CSM a respins, la 30 martie, prelungirea detaşării procurorului Paul Petrovan la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). În locul acestuia nu a fost numită până acum nicio altă persoană. Paul Petrovan a fost numit prefect al Capitalei pe 2 aprilie 2014. În aprilie 2014, Secția pentru procurori a CSM a aprobat cererea de detașare a lui Paul-Nicolae Petrovan de la DNA la Ministerul Afacerilor Interne. Din decembrie 2013, Paul Nicolae Petrovan este procuror militar şef serviciu la Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiuni asimilate sau în legătură directă cu infracţiunile de corupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari din cadrul DNA.

Există voci care susțin că în numirea noului prefect de București, Gabriela Firea ava avea un cuvânt greu de spus.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.