Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Tăriceanu a primit delegația ExxonMobil – OMV Petrom

București: Tăriceanu a primit delegația ExxonMobil – OMV Petrom

DISTRIBUIȚI

145126 – 06042017 – Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a primit miercuri, 5 aprilie a.c., vizita unei delegații a consorțiului ExxonMobil – OMV Petrom, formată din Liam Mallon, președinte al ExxonMobil Development Company, Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, David T. Cochrane, vicepreședinte, Europa/Zona Caspică, ExxonMobil Development Company, Richard H. Tasker, director general al ExxonMobil Exploration and Production Romania.

Discuțiile dintre cele două părți s-au concentrat asupra activității desfășurate de consorțiu în Marea Neagră și asupra relației cu autoritățile statului român. În cadrul discuțiilor, președintele Senatului și-a exprimat aprecierea față de implicarea ExxonMobil – OMV Petrom în operațiunile din Marea Neagră și față de contribuția majoră pe care o va avea consorțiul în privința consolidării securității energetice a României și a regiunii. Domnul Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat că este un susținător al dialogului dintre consorțiu și autoritățile române pentru crearea unui parteneriat puternic în promovarea proiectelor energetice.

Președintele Senatului le-a transmis reprezentanților ExxonMobil – OMV Petrom că Parlamentul României va fi un partener de dialog în vederea creării cadrului necesar pentru atragerea și dezvoltarea de proiecte în domeniul petrolului și gazelor. De asemenea, Popescu-Tăriceanu le-a transmis membrilor delegației că va continua să acorde o atenție deosebită informațiilor și actualizărilor pe care aceștia le vor prezenta cu privire la sectorul energetic din România. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.