Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: The Carlyle Group vrea să vândă cât mai repede gazele de...

București: The Carlyle Group vrea să vândă cât mai repede gazele de pe platforma continentală a Mării Negre

DISTRIBUIȚI

145360 – 20042017 – Premierul Sorin Grindeanu a discutat ieri, la Palatul Victoria, cu reprezentanții companiei The Carlyle Group, despre dezvoltarea investițiilor acestei companii în domeniul energiei, în special în zona Mării Negre. Reprezentanții companiei și-au anunțat intenția de a trece cât mai rapid la faza de producție, în cazul resurselor de gaze naturale deținute în concesiune pe platforma continentală a Mării Negre, dar și de a identifica noi oportunități de investiții în România.

Premierul Sorin Grindeanu a subliniat, la rândul său, disponibilitatea Guvernului de a facilita accesul investitorilor pe piața românească. ”Suntem ferm hotărâți ca, prin măsurile adoptate de Guvern, să sprijinim mediul de afaceri și să promovăm oportunitățile de investiții în România”, a declarat șeful Executivului.

Din partea Guvernului, la întâlnire au mai participat ministrul Energiei, Toma Petcu, consilierul de stat al prim-ministrului, Marius Nica, și Alexandru Chirilă, secretar de stat în aparatul de lucru al primului-ministru. PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.