Acasă Sud-Vest Dolj Craiova: Conducerea Ford, mulțumită de sprijinul oferit de România

Craiova: Conducerea Ford, mulțumită de sprijinul oferit de România

DISTRIBUIȚI

145143 – 07042017 –  Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-a întâlnit vineri, la Craiova, la Fabrica Ford, cu Steven Armstrong, vicepreşedinte şi director operaţional al companiei pentru Europa.

”Suntem foarte mândri de echipa noastră de aici şi de tot progresul înregistrat în fabrica noastră în ultimele luni ale acestui an. Suntem foarte bucuroşi să putem să primim în uzina noastră încă 976 de noi angajaţi în vederea pregătirii producţiei modelului EcoSport a cărei lansare va fi în toamna acestui an. Am avut ocazia ca înainte de vizită să putem avea o discuţie cu domnul prim-ministru, care a fost extrem de productivă, şi suntem foarte mulţumiţi de sprijinul pe care l-am primit din partea Guvernului României şi autorităţilor locale. Aşteptăm cu nerăbdare să avem o lansare cu succes şi să creştem în continuare afacerile noastre şi prezenţa noastră aici”, a declarant Armstrong.

Premierul Grindeanu a salutat extinderea companiei și a discutat despre infrastructură şi despre problema pe care o are Craiova legată de infrastructură. ”Am anunţat şi i-am anunţat pe reprezentanţii Ford: la sfârşitul lunii mai, documentaţia pentru proiectare plus execuţie – şi vreau să specific lucrul ăsta – va fi finalizată, astfel încât se va putea lansa spre licitaţie. Asta ne face optimişti, gândindu-ne la anumite termene. În toamna acestui an vom avea câştigătorul acestei licitaţii şi, cu toate organizările de şantier şi cu toate lucrurile pe care dvs le ştiţi, cea mai lungă perioadă ar fi ca la începutul anului viitor să înceapă efectiv execuţia drumului dintre Piteşti şi Craiova – extrem de important nu doar pentru Ford, dar şi pentru Ford -, care va avea în jur de 600 de camioane care vor merge zilnic pe acest drum ce e important pentru Craiova şi pentru celelalte companii şi pentru oameni. Deci, ca termen, sfârşitul lunii mai documentaţie finalizată şi depusă pentru licitaţie proiectare plus execuţie, astfel încât să ardem anumite etape care mai lungeau acest proces”.

De asemenea, premierul a precizat că ”luna viitoare vor fi lansate foarte multe noi lucrări în licitație, astfel încât în această vară-toamnă, aceste proceduri să fie finalizate și să putem intra cu viteză sporită la începutul anului viitor pe noi lucrări”. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.