Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Campanie de prevenire a violenței în familie

Ilfov: Campanie de prevenire a violenței în familie

DISTRIBUIȚI

145139 – 07042017 –  La 6 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat o întâlnire în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului unde au participat peste 25 de asistenţi sociali şi psihologi.

Scopul întâlnirii a constat în informarea celor prezenţi cu privire la Campania de prevenire a violenţei în familie ”Aripi Frânte”, fiind prezentate consecinţele violenţei în familie, inflormaţii care ulterior vor ajunge la victimelor violenţelor şi persoanelor aflate în risc de victimizare.

Activitatea a fost derulată în cadrul programului Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, ziua aceasta fiind dedicată prevenirii violenţei în mediul familial, astfel că asistenţii sociali şi psihologii sunt printre primele persoane care iau legătura cu victemele acestor infracţiuni.

La finalul întâlnirii au fost distribuite materiale informativ preventive realizate în cadrul campaniei, respectiv broşuri şi Ghidul siguranţei pentru victime şi potenţiale victime ale violenţei în familie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.