Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Reținut pentru că a încălcat ordinal de protecție

Ilfov: Reținut pentru că a încălcat ordinal de protecție

DISTRIBUIȚI

145129 – 06042017 – Polițiștii ilfoveni au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 de ani, care a încălcat un ordin de protecție obținut de fosta lui concubină. La 5 aprilie a.c., polițiștii din Voluntari au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de o femeie, din Ștefăneștii de Jos, cu privire la faptul că ordinul de protecție obținut de ea împotriva fostului concubin a fost încălcat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cel în cauză a intrat în locuința femeii, încălcând astfel ordinul de protecție emis împotriva sa, bărbatul fiind reținut de polițiști și condus la sediul Poliției orașului Voluntari.

De asemenea, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar mai fi încălcat ordinul de protecție în zilele de 25 februarie a.c., și 4 aprilie a.c., pe numele său fiind întocmite dosare penale pentru nerespectarea hotărârii juecătorești iar la data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, acesta a pătruns fără voia femeii în locuința sa din comuna Ștefăneștii de Jos, provocând distrugeri la ușa de acces în locuință.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul, prin fapta sa, a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Buftea la data de 24 februarie a.c. Prin acest ordin, bărbatul era obligat să nu se apropie la mai puțin de 50 de metri de reclamantă sau de fiica sa minoră și să nu ia legătura cu vreuna dintre ele. Totodată, față de acesta a fost dispusă, la aceeași dată, și evacuarea din imobilul situat în comuna Ștefăneștii de Jos. Bărbatul în cauză este cercetat penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților cu propuneri legale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.