Acasă Presa Locala Incendiu devastator la Afumați

Incendiu devastator la Afumați

DISTRIBUIȚI

145013 – 03042017 – O persoană a murit și o alta este rănită în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la un depozit din comuna Afumați, județul Ilfov. Persoana decedată a fost găsită în interiorul depozitului. Persoana rănită a fost transportată la Floreasca și este în stare stabilă.

Apelul la 112 care semnala incendiul a venit la ora 2.00. S-a intervenit cu peste 25 de echipaje de pompieri. Suprafața afectată de incendiu are peste 2.000 de metri pătrați. Depozitul, construit pe o structură metalică, adăpostea diverse mărfuri, de la fructe-legume, la electronice. Structura sa de rezistență este afectată.

Flăcările au fost atât de violente încât totul s-a făcut scrum într-o oră. Pentru că structura metalică a halei se putea prăbuşi oricând, pompierii nu au putut intra imediat în interior. Când au putut face verificări, au găsit un bărbat mort. O altă persoană, paznicul clădirii, a ajuns la spital.

”În urma verificărilor a fost găsită o persoană carbonizată în una dintre staţiile depozitului şi o altă persoană, un bărbat de 30 ani, ca urmare a expunerii la fum a fost transportată de o ambulanţă SMURD la Spitalul Floreasca”, a declarat Adrian Marin, reprezentant al ISU Ilfov, citat de Digi24.ro.

Imediat după izbucnirea incendiului, în zonă au ajuns şi câţiva dintre patronii care aveau produse depozitate în hală. ”La sosirea primelor echipe de pompieri, incendiul se manifesta generalizat, la întregul depozit. Având în vedere pericolul de prăbuşire a elementelor de construcţie s-a acţionat perimetral pe toate laturile clădirii, fără să pătrundem în interior”, a explicat Marin. Incendiul a fost localizat la timp, astfel încât focul nu a ajuns și la clădirile din apropiere. – foto: Libertatea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.