Acasă Externe Indonezia: Alegeri în capitala Jakarta

Indonezia: Alegeri în capitala Jakarta

DISTRIBUIȚI

145316 – 18042017 – Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Indonezia că, în conformitate cu datele puse la dispoziție de autoritățile de poliţie locale, în perioada 14 – 30 aprilie 2017, pot avea loc manifestaţii politice în contextul alegerilor pentru postul de guvernator al orașului Jakarta, iar la aceste manifestaţii se pot înregistra violențe. Se recomandă cetăţenilor români să se informeze permanent asupra locurilor şi datei la care au loc aceste evenimente şi să le evite.

Cetățenii români afectaţi de situaţia din atenţionare pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Jakarta: +62213900489 şi+62213106240, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Jakarta: +628111096283.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet https://jakarta.mae.ro şi www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informații şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îți poate salva viața!”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.