Acasă Uncategorized Bistrița Năsăud: Stație SMURD la Lechința

Bistrița Năsăud: Stație SMURD la Lechința

DISTRIBUIȚI

– 145641 – 08052017 – Sâmbătă, 6 mai a.c., în prezența ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a avut loc inaugurarea unei stații de pompieri și paramedici SMURD, în localitatea bistrițeană Lechința. Noul punct de lucru a fost realizat printr-un parteneriat între primăria localității Lechința, Consiliul Județean și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Bistrița-Năsăud. Acest eveniment reprezintă un pas înainte pentru siguranța cetățenilor. De fiecare dată când ne referim la siguranță, trebuie să ne raportăm la acțiuni concrete care vin în sprijinul oamenilor.  O patrulă de poliție în plus pe stradă, mai multe mașini de intervenție într-o localitate sau o unitate de pompieri într-o zonă unde este nevoie – acestea sunt aspectele reale și vizibile care definesc siguranța cetățeanului”, a declarat ministrul cu ocazia ceremoniei de inaugurare.

Punctul de lucru de la Lechința va deservi peste 28.000 de oameni, prin înființarea lui, timpul de răspuns la solicitările pentru situații de urgență fiind redus cu aproximativ 20 de minute. Consiliul Județean a achiziționat pentru acest proiect o autospecială de intervenție SMURD (în valoare de 500.000 lei), iar Primăria Lechința a amenajat din bugetul local spațiile administrative (investiție de 1.000.000 lei).

Stația este dotată cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru stingerea incendiilor și descarcerare (una dintre cele mai moderne ale ISU Bistrița-Năsăud) și o autospecială pentru stingerea incendiilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.