Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Altă idee a primarului general

București: Altă idee a primarului general

DISTRIBUIȚI

145836 – 17052017  Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza, in perioada 16 mai – 26 iunie 2017, Concursul „Cea mai frumoasa fatada”, structurat  pe trei sectiuni: „Cea mai frumoasa fatada”, „Cel mai frumos balcon” si „Cea mai frumoasa gradina”. Municipalitatea isi propune astfel sa recompenseze si sa incurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, fie ca sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari/locatari.

Bucurestenii sunt invitati sa amenajeze fatadele cladirilor in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, balcoanele si spatiile verzi adiacente imobilelor cu plante naturale decorative, arbori si arbusti ornamentali, in functie de posibilitatile de amenajare.

In cadrul concursului vor fi acordate premii in valoare totala de 214.000 lei, acestea fiind distribuite pe sectiuni si categorii: categoria persoane fizice, categoria asociatii de proprietari/locatari, categoria persoane juridice.Cel mai mic premiu va fi in valoare de 500 de lei (mentiune), iar cel mai mare in valoare de 5.000 lei (Premiul I).  PROMPT MEDIA

 

foto:b365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.