Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Avizați în comisii

București: Avizați în comisii

DISTRIBUIȚI

145803 – 16052017  Luni, Comisiile parlamentare reunite de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat, cu unanimitate de voturi, aviz favorabil pentru numirea în funcția de vicepreședinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară a lui Cornel Constantinescu, prim-vicepreşedintele Autorităţii.

În prezent, Constantinescu este prim-vicepreședinte ASF, dar după ce săptămâna trecută Parlamentul l-a revocat pe Mișu Negrițoiu din funcția de președinte al ASF, atribuțiile au fost preluate, interimar, de Constantinescu.

Pentru funcția lui Constantinescu fuseseră depuse initial patru candidaturi, dar unul s-a retras, iar un altul a fost descalificat pentru că nu întrunea condițiile funcției.

Tot ieri, deputatul liberal Eugen Nicolăescu a fost avizat favorabil cu 31 voturi pentru, 3 voturi împotrivă, de comisiile reunite de buget- finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru funcţia de viceguvernator al BNR, membru al Consiliului de Administraţie al băncii. Eugen Nicolăescu a fost singurul candidat pentru acest post. Ambele rapoarte trebuie votate și de plenul reunit pentru ocuparea funcțiilor respective. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.