Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cezar Preda vorbește de o răzbunare politică

București: Cezar Preda vorbește de o răzbunare politică

DISTRIBUIȚI

145759 – 12052017 Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 nu este oportună, declară la RFI deputatul PNL Cezar Preda, membru în această comisie. El suspectează că acest for se vrea a fi o răzbunare politică.

În opinia lui Cezar Preda, comisia parlamentară de anchetă privind alegerile din 2009 nu se impunea: “Nu este necesară. Noi ne-am opus, pentru că sunt două raţiuni pentru care PNL consideră că nu este oportună şi nu este bine pentru Parlamentul României să facem asemenea demersuri. În primul rând, cunoaşte toată ţara eficienţa acestor comisii de anchetă în Parlament. Majoritatea au fost nişte răzbunări şi nişte decizii care s-au luat eminamente politic şi n-aveau absolut nici o legătură cu fapta pentru care au fost create. Al doilea motiv pentru care ne-am opus este pentru că nu este o comisie de anchetă care-şi doreşte să analizeze alegerile din 2009 (…). Această comisie a fost constituită pentru a chema la raport oamenii care-i încurcă pe anumiţi lideri ai PSD şi mă refer aici la şefii instituţiilor din justiţie”.

Deputatul liberal explică de ce a acceptat PNL să facă parte din comisie: “PNL a trebuit să ia o decizie, în condiţiile în care ştiam că majoritatea va face acest lucru, să avem reprezentanţi în comisie, pentru a analiza şi pentru a transmite în fiecare zi modalităţile şi aici deschid paranteza, s-ar putea să mă înşel eu, de derapaj în analiza şi în ancheta acestei comisii, cu privire strict la alegerile din 2009”.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.