Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Concertul de la Universitate de 9 mai: Un million de lei...

București: Concertul de la Universitate de 9 mai: Un million de lei plus TVA scena și 800.000 de lei plus TVA pentru artiști (aproximativ 400.000 de euro fără TVA)

DISTRIBUIȚI

145704 – 10052017 –  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este puternic criticată de mișcarea ”Corupția ucide” în urma concertelor organizate marți seara, la Universitate, în cadrul festivităților prilejuite de Ziua Europei (9 mai), marcate de revolta studenților și a decanului de la Facultatea de Istorie, din cauză că zgomotul probelor de sunet și apoi al festivalului împiedica desfășurarea cursurilor.

La eveniment nu au participat ”mii de oameni” așa cum a sunat publicitatea făcută de Primăria Capitalei la posturiel de televiziune.

În noaptea dinspre marți spre miercuri, mișcarea ”Corupția ucide” (condusă de Florin Bădiță) a publicat pe Facebook linkul către site-ul Centrului pentru Tineret al Municipiului București (CTMB), unde sunt precizate (în două documente) sumele pentru organizarea concertelor din Piața Universității: 1.000.000 de lei pentru scenă și 800.000 de lei pentru artiști. Partea interesantă este niciunul dintre cele două documente care conțin cifrele (și pe care le puteți descărca de AICI și AICI) nu detaliază destinația banilor.

Iată cum comentează oamenii lui Florin Bădiță demersul Gabrielei Firea:

”V-a plăcut petrecerea dată de către doamna primar Gabriela Firea în centrul Bucureştiului (cea care a perturbat activitatea Universității)? Dacă înțelegem noi bine, conform siteului CTMB (Centrul pentru Tineret al Municipiului București, înfiinţat în noiembrie 2016, la iniţiativa Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea) distracția a costat 1.000.000 + 800.000 = 1.800.000 RON adică aproximativ 395.000 EUR. Fără TVA.
http://ctmb.eu/anunturi.html

Și poate că nu este întreaga cheltuială. Considerați că evenimentul reuniunii istorice a O-Zone ar fi meritat banii aceștia sau o astfel de sumă s-ar putea investi mai bine? Urmează să trimitem și o solicitare (pe fondul legii liberului acces la informații publice 544/2001) către Primărie pentru a înțelege dacă sumele sunt corecte, vă ținem la curent”. – sursa: www.psnews.ro –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.