Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Contiună polemica pe tema vaccinării

București: Contiună polemica pe tema vaccinării

DISTRIBUIȚI

145669 – 09052017 Un studiu pilot comparativ despre starea de sănătate a copiilor vaccinați față de cei nevaccinați din Statele Unite, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani este adus în atenția premierului de senatorul PMP, Vasile-Cristian Lungu. Subiectul vaccinării este unul de actualitate în societate a românească, urmare lansării în dezbatere publică a proiectului de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România, care a împărțit medicii și părinții în două tabere.

Senatorul Lungu i-a transmis o întrebare prim-ministrului Grindeanu plecând de la informarea privind diversele boli la care sunt predispuși copiii vaccinați în comparație cu cei nevaccinați, așa cum rezultă dintr-un studiu revoluționar apărut cu două săptămâni în urmă și care este primul de acest fel.

Conform rezultatelor studiului, copiii vaccinați sunt mult mai predispuși decât cei nevaccinați către a contracta şi a fi diagnosticați cu o tulburare de neurodezvoltare: cel mai important, riscul de a contracta o tulburare pentru spectrul autism (ASD) a fost de 4,7 ori mai mare la copiii vaccinați. De asemenea, riscul de ADHD a fost de 4,7 ori mai mare, iar riscul de tulburare în învățare a fost de 3,7 ori mai mare, se arată în preambulul întrebării.

”Scopul acestui demers este de a afla care este strategia guvernamentală în privința vaccinării, în lumina unor noi rezultate care demonstrează că vaccinarea predispune copiii la îmbolnăvire cu alte boli. Iar dacă guvernul va alege să ignore acest studiu, doresc să fim informați dacă își va asuma răspunderea legală și financiară, împreună cu companiile farmaceutice producătoare de vaccinuri, în a acorda despăgubiri pentru părinții ai căror copii vor fi mult mai predispuși către a contracta boli acute și cronice, altele decât cele pentru care sunt vaccinați”, susține senatorul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.