Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputatul PNL Timiș Pavel Popescu cere demisia de urgență a ministrului...

București: Deputatul PNL Timiș Pavel Popescu cere demisia de urgență a ministrului Bodog

DISTRIBUIȚI

145889 – 19052017 . Deputatul PNL Pavel Popescu îl avertizează pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, că în România se manifestă o situaţie de urgenţă, în lipsa vaccinurilor anti-rujeolice, după ce s-au înregistrat 26 de decese. Popescu a făcut mai multe interpelări, în ultimele luni, la adresa ministrului de resort, însă acestea au rămas fără un răspuns clar. Întrebarea principală pe care deputatul liberal o adresează, încă o dată, în mod public, este: “Când vom primi vaccinurile anti-rujeolice, domnule ministru Bodog?”

“Avem 26 de decese, este o cifră foarte mare. Încă din ianuarie, ministrul a promis că face rost de vaccinuri şi le va cumpăra, prin procedură de urgenţă. Este adevărat că problema vaccinurilor a existat în mandatele tuturor miniştrilor, cauzele fiind diverse. Vorbim de o situaţie de urgenţă, de criză. Am întrebat de sute de ori ce veţi face pentru achiziţionarea, în regim de urgenţă, a acestor vaccinuri. Avem o epidemie de rujeolă, care nu se tratează cu argumentele stupide pe care le aduce ministrul: că sunt probleme cu contractorii, probleme legislative, că am oprit exportul. Nu ne interesează aceste motive, sunt oamenii disperaţi pentru că nu au vaccinul pentru copiii lor. În ultimele 2 luni am avut asigurări din partea Ministerului Sănătăţii că vom primi situaţia vaccinurilor. Avem tot 0 vaccinuri”, spune Pavel Popescu.

Parlamentarul liberal îi reaminteşte ministrului de afirmația că dozele de vaccin vor fi în ţară în 1 mai. Suntem la o lună diferenţă şi acestea nu au intrat în ţară. ”Ce poate face un minister total incompetent pentru a rezolva o situaţie de criză? Întreb pentru ultima dată: Când vor fi vaccinurile în posesia medicilor? Dacă nu puteţi să răspundeţi, dle ministru, nu aveţi ce să căutaţi pe scaunul de ministru, nici dvs., nici echipa dvs. de incompetenți”, afirmă Pavel Popescu în declaraţia sa, context în care deputatul liberal cere demisia ministrului Florian Bodog.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.