Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Gata și Legea prevenției

București: Gata și Legea prevenției

DISTRIBUIȚI

145782 – 15052017 – Deputatul Marius Budăi a anunțat luni, 15 mai, că în ceea ce privește Legea prevenției au fost finalizate consultările la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri și urmează ca proiectul să fie aprobat de Guvern și trimis Parlamentului pentru adoptare.

”În perioada în care proiectul de lege s-a aflat în dezbatere publică, am discutat de mai multe ori cu ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, domnul Alexandru Petrescu, despre tipurile de contravenții care nu prezintă un grad de pericol social ridicat și vor fi sancționate la prima abatere numai prin avertisment. Este vorba de 290 de abateri minore care au fost introduse în Legea prevenției pentru care operatorii economici vor avea până la trei luni de zile pentru a remedia neregulile constatate la primul control efectuat de autorități. În momentul în care proiectul este transmis la Parlament, voi organiza în cadrul Comisiei pentru buget, finanțe și bănci o nouă serie de consultări cu asociațiile oamenilor de afaceri și cu organismele cu atribuții de control”, a declarat Budăi.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a precizat că forma actuală a proiectului este în acord cu cerințele majorității reprezentanților mediului de afaceri. Acesta a susținut, de asemenea, că Legea prevenţiei va stimula investițiile în țara noastră, atât cele autohtone, cât și din afară. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.