Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Hidroelectrica obține aurul la ”SAP Quality Awards 2017”

București: Hidroelectrica obține aurul la ”SAP Quality Awards 2017”

DISTRIBUIȚI

145740 – 11052017 Principalul producător și furnizor de energie din România, Hidroelectrica, a câștigat premiul “Gold Winner 2017 Central & Eastern Europe”, în competiția ”SAP Quality Awards 2017”.

În semn de recunoaștere pentru metodele adoptate și rezultatele deosebite obținute de Hidroelectrica pentru implementarea, într-o perioadă minimă de nouă luni de zile, a unui sistem de planificare a resurselor bazat pe tehnologia SAP ERP, cu sprijinul IBC România, compania a fost declarată câștigătoare la categoria ”Implementare Rapidă (Fast Delivery)”, în cadrul ”SAP Quality Awards 2017”.

Premiul va fi acordat oficial companiei Hidroelectrica de SAP AG, în cadrul ceremoniei SAP Forum, care va avea loc în Slovacia, la Bratislava, pe 25 mai. Acesta este singurul premiu acordat pentru un proiect din România de SAP AG, în cei nouă ani de decernare a acestor premii.

Anunțul câștigării acestui premiu a fost făcut și în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat, printre alții, fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, președintele Directoratului, Ovidiu Agliceru, directorul Departamentului IT și Comunicații, Yugo Neumorni, directorul general al SAP România, Cristian Popescu, și Directorul General al IBC România, Ilie Bulacovschi.

Sistemul implementat are 300 de utilizatori din toate departamentele, până la nivel de sucursală și uzine, potrivit lui Yugo Neumorni. Directorul IT&C a mai explicat, în cadrul conferinței, că, pe lângă procesele uzuale de gestiune economico-financiară și logistice, gestiune resurse umane și salarizare, sistemul acoperă și procesele critice specifice de planificare a producției și de trading de energie, precum și de investiții și dezvoltare.

Implementarea proiectului ERP reprezenta o condiție obligatorie pentru listarea la bursă a companiei.

Prin implementarea acestui sistem, Hidroelectrica a uniformizat procesele derulate la nivelul sucursalelor și uzinelor, a introdus mecanisme de planificare și gestiune transparente și auditabile, care permit analize manageriale complexe pentru suportul decizional și continuă îmbunătățirea și optimizarea activităților tehnico-economice în planurile strategic, tactic și operativ, necesare menținerii competitivității și rentabilității, într-un mediu din ce in ce mai concurențial, atât pe piața locală cât și regională”, a declarat Remus Borza,

Implementarea acestui proiect complex, într-un timp atât de scurt, a fost o provocare care ne-a stimulat să ne punem în valoare experiența acumulată și să ieșim din zona de confort, autodepășindu-ne. Abordăm fiecare proiect cu entuziasm, cu pasiune și cu dorința de a excela și de a ne perfecționa. Cu o echipă exceptională de consultanți, ce au înțeles cu adevărat specificul activității clientului, stăpânind instrumentele puse la dispoziție de SAP, am reușit să realizăm un parteneriat solid cu Hidroelectrica, depășind toate dificultățile și dând valoare soluției”, a arătat și Directorul General al IBC România, Ilie Bulacovschi.

“Doresc să felicit Hidroelectrica pentru premiul câștigat. Ca în fiecare an, decernarea aduce o recunoaștere clienților care au excelat în implementarea soluțiilor SAP. Anul acesta, pentru regiunea Europei Centrale și de Est, premiul pentru cea mai rapidă implementare a unor soluții SAP, ”medalia de aur”, a fost câștigat de proiectul Hidroelectrica pentru implementarea în numai nouă luni a solutiei SAP. Angajamentul pe care Hidroelectrica și l-a asumat încă de la început, împreună cu eforturile depuse de echipa partenerului SAP, IBC, reușesc să aducă societatea în rândul celor mai solide și mai eficiente companii din România” a spus și Cristian Popescu, Managing Director SAP România. – sursa: Administrație.ro  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.