Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Lovitură năucitoare pentru Dragnea

București: Lovitură năucitoare pentru Dragnea

DISTRIBUIȚI

145814 – 17052017    Senatorul PNL Alina Gorghiu a depus doua initiative legislative care vizeaza imposibilitatea depunerii candidaturii pentru alegerile prezidentiale si parlamentare de catre persoanele care au suferit condamnari penale definitive.

”În virtutea jurisprudentei Curtii Constitutionale cu privire la integritatea functiei publice, am inregistrat astazi doua initiative legislative pentru reglementarea conditiilor pe care trebuie sa le indeplineasca posibilii candidati la alegerile prezidentiale si parlamentare. In mod concret, solutia legislativa propusa vizeaza imposibilitatea depunerii candidaturii pentru alegerile prezidentiale si parlamentare de catre persoanele care au suferit condamnari penale definitive”, se arata intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, initiativele au rolul de a mentine, respectiv de a spori, rigorile de integritate de care trebuie sa se bucure aceste demnitati alese, implicit increderea in institutii publice esentiale in statul roman.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.