Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ministrul Daea se teme să nu fie otrăvit de ”mafia legumelor”

București: Ministrul Daea se teme să nu fie otrăvit de ”mafia legumelor”

DISTRIBUIȚI

145800 – 16052017  Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se teme pentru viata lui, astfel incat isi aduce mancare de acasa, refuzand-o pe cea din cantina ministerului sau din alta parte. ”Doamnelor si domnilor, Petre Daea nu mai mananca in minister, isi aduce mancarea de acasa, pana aici s-a ajuns”, a anuntat realizatoarea Antena 3 Dana Grecu, luni seara. Daea se teme ca ar putea fi otravit de ”mafia legumelor”. Aflat in judetul Olt, alaturi de ministrul Agriculturii, Dragnea a facut referiri la aceasta”„mafie a legumelor”.

”Rosiile ajung in piata, numai ca nu ajung direct si trebuie sa recunoastem ca n-a fost timp suficient ca, intr-o luna, doua, trei, sa se poata distruge aceste retele mafiote. Sunt retele mafiote, cu bani multi investiti, cu protectie din partea unor membri ai unor institutii. Nu-i stim, dar nu se putea fara protectie. Este si o retea romaneasca. Oamenii merg cu rosia, n-au loc in piete si se joaca cu ei. Ti-o iau, dar nu-ti dau factura. Iar legumicultorii sunt pusi in fata a doua optiuni: sa stea cu tone de rosii sa se strice si sa astepte o factura care nu mai vine pentru ca, deocamdata, statul inca nu este pregatit sa dea aceasta batalie in aceasta perioada, ci abia la toamna sau la sfarsitul anului, sau sa le dea si sa astepte mai tarziu, cand va scadea pretul, cand angrosistii sunt dispusi sa le dea facturi. Asa se joaca cu ei demult”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a cerut interventia institutiilor statului, printre cei care ar trebui sa ia masuri numarandu-se si inspectorii Antifrauda, despre care Dragnea sustine ca dau amenzi ”pentru nimicuri”.

”Ar trebui sa intervina Protectia Consumatorului, ANSVSA si Antifrauda. Poate ca Antifrauda se concentreaza pe marile probleme care sunt acum, in ceea ce priveste comertul, pentru ca am inteles ca in ultimele zile au inceput sa mearga sa dea tot felul de amenzi pentru nimicuri, la firme mici si mari, pentru ca lipsea un bon. Nu asta este marea problema a sistemului”. – sursa: Aktual24.ro PROMPT MEDIA

 

foto:m.ziare.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.