Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Patronatele din transporturile rutiere, mulțumite de noua lege a RCA

București: Patronatele din transporturile rutiere, mulțumite de noua lege a RCA

DISTRIBUIȚI

145854 – 18052017   Patronatele din transporturile rutiere – UNTRR, FORT, COTAR, APTE 2002, APULUM, ARTRI – salută promptitudinea comisiilor din Camera Deputaților, a Parlamentului precum și sprijinul Guvernului, prin ministerele de resort, pentru deschiderea manifestată în discuțiile privind adoptarea amendamentelor aduse de transportatorii rutieri la noua lege RCA, se arată într-un comunicat de presă.

”Noua lege RCA a fost adoptată pentru evitarea pe viitor a situațiilor care au condus la explozia tarifelor RCA, fapt care a determinat plafonarea acestora pe ultimele șase luni. Totodată, patronatele din transporturile rutiere își exprimă convingerea că după expirarea perioadei de plafonare a tarifelor RCA nu va fi justificată în niciun fel creșterea prețurilor, întrucât tarifele plafonate au fost calculate conform formulei și datelor statistice cuprinse în noua lege, iar asigurătorii au înregistrat profit pe segmentul RCA pe perioada plafonării”.

Patronatele solicită ASF urgentarea stabilirii normelor pentru noua lege RCA cu participarea tuturor patronatelor interesate. De asemenea, patronatele mai vor ca noile norme să fie elaborate în spiritul legii și al intereselor asiguraților pentru evitarea pe viitor a derapajelor care au condus la blocarea pieței.  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.