Acasă Centru Alba București: PNL cere PSD să se delimiteze de deputatul Nicolae Bacalbașa

București: PNL cere PSD să se delimiteze de deputatul Nicolae Bacalbașa

DISTRIBUIȚI

145640 – 08052017 – Deputatul liberal Florin Roman continua războiul cu reprezentanții PSD din Parlament pe tema sărbătoririi centenarului Marii Uniri de la 1918. ”Acum înțelegem de ce PSD nu face nimic pentru organizarea în bune condiții a Centenarului Marii Uniri. Aleșii acestui partid nu dau nici măcar doi bani pe actul unirii și, prin urmare, consideră că nu trebuie pregătite nici proiecte, nici manifestări speciale în anul dedicat Centenarului Marii Uniri”.

Florin Roman este indignat de gestul deputatului PSD Nicolae Bacalbașa care a declarat, în plenul Comisiilor reunite de cultură și administrație publică, că la Alba Iulia ”s-a semnat o hârtie”.

”Asta reprezintă pentru deputatul PSD Actul Marii Uniri, o simplă hârtie care probabil nu trebuie în niciun fel prețuită sau onorată. Nu doresc să țin lecții de istorie despre Marea Adunare de la Alba Iulia, despre semnificații și importanță dar, dacă mai există un dram de bun simț la nivelul liderilor PSD, le cer să se delimiteze de declarațiile deputatului Nicolae Bacalbașa. Ironia face ca același deputat PSD, care apreciază că la Alba Iulia s-a semnat doar o hârtie, să vorbească în termeni extrem de elogioși despre un atac sângeros asupra cavaleriei, petrecut în Teleorman. Sper că nu ne-am întors în timp, în vremurile în care istoria se scria în funcție de biografia celui mai iubit fiu al țării”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.