Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Predoiu, depășit de situație

București: Predoiu, depășit de situație

DISTRIBUIȚI

145690 – 10052017 Anunțul de marți seara privind retragerea lui Cătălin Predoiu din cursa pentru șefia PNL vine după ce acesta a discutat câteva ceasuri bune cu mai-marii partidului – Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Mircea Hava – aceștia încercând să îl convingă să treacă de partea grupului lor, adică să sară în barca lui Ludovic Orban, susțin surse liberale.

Predoiu s-a retras însă, realizând până la urmă că în această competiție nu are nicio șansă. Deputatul PNL a precizat că luptele interne au mers mult prea departe și că ”pentru” simplificarea congresului el se retrage. ”Ca membru PNL, voi continua să militez pentru valorile și proiectele cuprinse în Programul de Guvernare PNL Reclădirea Națională, adoptat de PNL în 2015”.

În acest moment, mari șanse să devină președinte al PNL le are Cristian Bușoi, în spatele acestuia vehiculându-se și susținerea pe care ar avea-o de la Cotroceni, însă Ludovic Orban și-a atras de partea sa organizațiile puternice din Ardeal și o Sectorul 2 din Capitală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.