Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Schimbați legea, samsarii auto ne pun viața în pericol!

București: Schimbați legea, samsarii auto ne pun viața în pericol!

DISTRIBUIȚI

145926 – 23052017  Piata auto a explodat la inceput de an, dupa ce taxa de mediu a fost eliminata de autoritati. Astfel, procentul masinilor aduse din strainatate a crescut cu 200 la suta, anunță stirileprotv.ro. Odata cu asta, si oportunitatile samsarilor care urmaresc doar profituri uriase si imediate. Aceastia au metode noi de inselaciune, iar pe cele vechi si le-au imbunatatit.

Ateliere ilegale de reparat masini. In hale improvizate, autoturismele distruse in accidente sunt repuse pe roti. Si mai apoi in circulatie. Cu riscuri imense pentru cei care le cumpara. Dar si pentru aceia care, fara vina, se pot afla in locul nepotrivit.

Patronul filmat de noi cu camera ascunsa recunoaste ca face totul ilegal. A transformat o veche spalatorie intr-un service, pentru care nu a putut prezenta niciun document.

Inspectorii RAR sustin ca se confrunta cu un fenomen. Vorbesc despre o dublare a numarului de hale neautorizate. Desi au pornit la drum cu cea mai ampla actiune de verificare a lor, mai au mult pana cand le vor descoperi si le vor inchide pe toate. De ce merge atat de bine afacerea in atelierele ilegale? Pentru ca romanii cumpara mai mult ca niciodata masini vechi.

De la inceputul anului si pana in prezent, inmatricularile de autoturisme second-hand au explodat. Anularea taxei auto, dar si lipsa de bani a oamenilor, au facut ca orice epava frumos reconditionata sa devina mai atractiva decat o masina noua, care te inglodeaza in datorii.

Anual, samsarii de autoturisme introduc, cu usurinta, in tara noastra sute de masini lovite in strainatate. Si stiti de ce? Pentru ca legea e prea blanda. Oricine poate intra in Romania cu un autoturism facut praf, daca declara ca il aduce pentru piese. Singurul act cerut e o factura cu mentiunea: vehicul inutilizabil in trafic. – mai multe pe Stirileprotv.ro. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.