Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Vine remanierea cea mare

București: Vine remanierea cea mare

DISTRIBUIȚI

145768 – 15052017 O discuție pe tema schimbării unor miniștrii va avea loc luna viitoare, Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că, personal, nu dă avertismente miniştrilor, dar este preocupat să fie pus în practică programul de guvernare. De asemenea, Dragnea precizează că în urma discuțiilor pe această temă nu este neapărat nevoie ca vreunul dintre miniștri să fie schimbat din funcție.

Surse social-democrate susțin că în ultimele zile există o răceală accentuate între Liviu Dragnea și prim-ministrul Sorin Grindeanu, șeful Executivului ”fiind pus la punct” și de ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, în urma punctelor de vedere publice diferite față de anumite propuneri legislative. Vasilescu ar fi spus despre Grindeanu că ”mai mult încurcă, decât descurcă”. Dragnea nu poate fi decât de partea lui Vasilescu, având în vedere influența pe care aceasta o are în partid, mai ales în zona de sud a țării. Există voci care susțin că la Comitetul Executiv lărgit din iunie Dragnea va propune partidului înlocuirea lui Grindeanu cu Shhaideh, forțând încă o dată mâna președintelui Iohannis.

Un alt ministru pe făraș ar fi cel al Finanțelor, Dragnea reproșându-i în ultima vreme lui Viorel Ștefan că pune piedică unor proiecte din programul de guveranare. Ștefan este unul dintre miniștrii care au o viziune mai rezervată în privința spațiului bugetar necesar adoptării măsurilor propuse de Dragnea. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.