Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Iași: Acuzații grave din partea unui deputat: Regiunea Nord-Est este menținută deliberat...

Iași: Acuzații grave din partea unui deputat: Regiunea Nord-Est este menținută deliberat în subdezvoltare

DISTRIBUIȚI

145582 – 03052017 –  Deputatul PNL Dumitru Oprea consideră că recentele declaraţii ale Ministrului Transporturilor evidenţiază, încă odată, că regiunea Nord-Est este importantă pentru actuala putere numai în perioada campaniilor electorale.

Parlamentarul ieşean arată că din toate proiectele de infrastructură care se doresc a fi demarate sau finalizate în acest an, nici unul nu include estul ţării. În prezentarea făcută de ministrul Răzvan Cuc privind strategia de anul acesta, singurele trimiteri au fost la niște discuții din interiorul guvernului privind studiile de fezabilitate pentru autostrada Iași-Tg. Mureș.

În acest context, deputatul liberal a cerut Ministrului Transporturilor să precizeze motivul pentru care, nici anul acesta, nu se găseşte nici o investiție din regiunea Nord-Est pe lista celor care ar trebui începute (autostrada Iași-Tg. Mureș) sau finalizate (șoseaua de centură a municipiului Iași). De asemenea, a solicitat să fie prezentate proiectele de infrastructură rutieră și feroviară din județele Moldovei care vor fi finanțate în acest an.

Oprea consideră că liderii coaliţiei de guvernare folosesc doar electoral problemele infrastructurii din regiunea Nord-Est și amână intenționat rezolvarea ei, pentru a ține regiunea în subdezvoltare. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.