Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: DGA Ilfov: ”Mamă, Doamnă profesoară, eu nu dau șpagă!”

Ilfov: DGA Ilfov: ”Mamă, Doamnă profesoară, eu nu dau șpagă!”

DISTRIBUIȚI

 145806 – 25052017 Direcția Generală Anticorupție (DGA) Ilfov a organizat, la 25 mai a.c., în cadrul săptămânii ”Școala altfel”, prima ediție a concursului cu tema ”Anticorupție prin mesaje motivaționale”, parte a proiectului ”Mamă, Doamnă profesoară, eu nu dau șpagă!”. Evenimentul a avut loc în parteneriat cu Primăria Otopeni, Inspectoratul Școlar Ilfov și Asociația Pro Democrația, prin implicarea Liceului Teoretic ”Ioan Petruș” din Otopeni. Obiectivul proiectului l-a reprezentat implicarea liceelor în conceperea și transmiterea unor mesaje motivaționale anticorupție către părinții și profesorii lor, dar implicit și către societatea civilă, trei dintre principalii actori care stau la baza formării, consolidării și devenirii tinerilor, cetățeni implicați și responsabili.

Prin intermediul acestor mesaje, reprezentanții DGA Ilfov doresc să determine cele trei categorii sociale să conștientizeze că cea mai benefică linie de urmat este cea a corectitudinii și integrității, iar transmiterea unor astfel de valori tinerilor constituie o investiție în viitor, ajutându-i să își formeze o personalitate intolerantă și proactivă față de manifestările corupției.

La eveniment au participat reprezentanți ai DGA, IȘJ Ilfov, ai autorităților locale, factorii de conducere, profesorii și tinerii implicați în proiect din cadrul Liceului ”Ioan Petruș” din Otopeni.

Nu în ultimul rând, evenimentul, organizat la Centrul Cultural ”Ion Manu” din Otopeni, a avut loc în contextul încare, la 30 mai 2017, Direcția Generală Anticorupție a împlinit 12 ani de la înființare. .  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.