Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Dosar penal pentru prepelițe

Ilfov: Dosar penal pentru prepelițe

DISTRIBUIȚI

145773 – 15052017 La 13 mai a.c., în urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri din Ilfov, au fost aplicate 289 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 106.138 de lei și constatate 5 infracțiuni. Ca măsură complementară, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare și reținute 14 permise de conducere. Polițiștii au avut în vedere, în special, prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei și a consumului de alcool.

Totodată, în cadrul acțiunii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 155.000 de lei pentru nerespectarea disciplinei financiar-contabile, în urma controalelor efectuate la mai multe societăţi comerciale.

Poliţiştii structurilor de ordine publică au verificat obiective asigurate cu pază sau sisteme de pază, pentru respectarea prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, cu această ocazie fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate. Totodată, polițiștii de ordine publică am mai aplicat 38 de sancțiuni la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit și 146 de sancțiuni pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat verificări la domiciliul persoanelor împotriva cărora sunt dispuse măsuri preventive.

Ofițerii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat o persoană, de 33 de ani, pe Fondul Cinegetic Jilava, care avea montată o capcană din material textil folosită la vânarea prepelițelor. De asemenea acesta emitea anumite sunte cu un dispozitiv, pentru a atrage respectivele păsări. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.