Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Popescu-Tăriceanu despre respectarea valorilor fundamentale care definesc o societate modernă

Popescu-Tăriceanu despre respectarea valorilor fundamentale care definesc o societate modernă

DISTRIBUIȚI

145855 – 18052017   Președintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, va participa, în perioada 17 – 29 mai, la Summit-ul Președinților de Parlamente din Europa Centrală și de Est, potrivit invitației adresate de Stanislaw Karczewski, mareșalul Senatului Republicii Polone şi Marek Kuchiński, mareșalul Seimului polon. La acest eveniment sunt invitați președinți de Parlamente din diferite state din Europa Centrală și de Est, Balcanii de Vest, Țările Baltice, Caucazul de Sud, precum și experți în relații internaționale.

Vor avea loc dezbateri referitoare la valorile care conferă unicitate Europei Centrale și de Est, atașamentul pentru suveranitate și independență, respect pentru tradiție și istorie, semnificația religiei ca fundament al civilizației, securitatea regional, cooperarea si dezvoltarea infrastructurii pe axa Nord-Sud și rolul Parlamentelor naționale în politica internațională.

Popescu-Tăriceanu urmează să susțină o alocuțiune pe tema importanței respectării valorilor fundamentale care definesc o societate modernă, valori asumate de România prin aderarea la Uniunea Europeană.
În marja Summit-ului de la Varșovia, președintele Senatului României va avea întâlniri bilaterale cu omologii din Polonia, Bosnia și Herțegovina, Georgia și Muntenegru, se arată într-un comunicat de presă al Senatului.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.