Acasă Vest Timis Timiș: Lotul ”CFR la fier vechi” rămâne în arest

Timiș: Lotul ”CFR la fier vechi” rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

145682 – 09052017 Curtea de Apel Timișoara a respins, în noaptea de luni spre marți, printr-o sentință definitivă, ca nefondate contestațiile venite din partea inculpaților din lotul ”CFR la fier vechi’ și a DIICOT, privind starea de arest preventiv sau controlul judiciar, în cazul unei singure persoane contestația fiind admisă în parte.

Magistrații Tribunalului Timișoara au emis săptămâna trecută mandate de arestare preventivă pe numele fostului director general al CFR Marfă Mihuț Constantin Crăciun și în cazul altor trei directori din cadrul companiei, iar pentru alte șase persoane au dispus arestul la domiciliu în dosarul ”CFR la fier vechi”. În afară de Crăciun, judecătorii au dispus arestarea preventivă a lui Daniel Ciobanu, director operațiuni dezvoltare, Pavel Bărculeț, director departament vânzări trafic, și Florin-Claudiu Enache, director vagoane.

Totodată, instanța a decis ca Mircea Ion Mașcovescu, Mihai Mutașcu, Gelu-Ioan Corodan, George Niculescu, Stănel Rădulescu și Ovidiu-Dumitru Luca să fie cercetați în arest la domiciliu. În cazul altor nouă persoane, instanța a decis că acestea pot fi cercetate sub control judiciar.

În dosar se fac cercetări față de 40 de persoane, pentru constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual și uz de fals. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.