Acasă Social Vaslui: La nuntă, cu droguri

Vaslui: La nuntă, cu droguri

DISTRIBUIȚI

145679 – 09052017 Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, împreună cu inspectorii vamali au descoperit aproximativ 20 grame de substanţă care a reacţionat pozitiv la testul cocaină, ascunse intr-o cutie metalica amplasata sub portbagajul unei masini conduse de un cetăţean român.

În ziua de 8 mai a.c., în jurul orei 6.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș, conducând un autoturism marca Hyundai, înmatriculat în judeţul Iaşi.

În baza unor informaţii deţinute de politistii de frontiera, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. Astfel, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit sub maşină un dispozitiv metalic, de forma unei cutii, prins cu ajutorul unui capac magnetic pe tabla de sub portbagaj. În interiorul cutiei se aflau trei punguţe transparente, două dintre ele conţinând o substanţă de culoare alba, iar a treia mai multe comprimate de culoare galbenă.

Având în vedere cele constatate, la faţa locului s-a prezentat o echipă operativă formată din lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui care a procedat la efectuarea unor teste preliminare pentru depistarea narcoticelor. Cu aceasta ocazie s-a constatat că substanţa de culoare albă din ambele plicuri a reacţionat pozitiv la testul pentru cocaină.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat că autoturismul pe care îl conduce era închiriat, fiindu-i necesar pentru a se deplasa în Republica Moldova, la o nuntă. Acesta a mai declarat că nu ştia de cutia cu droguri ascunsa sub autoturism şi că bănuieşte că i-a fost amplasata în mașina, ca răzbunare, de către fostul iubit al cetățenei moldovene la care a fost în vizită.

Substanţele găsite, în greutate totală de aproximativ 20 grame, precum şi recipientul în care au fost descoperite au fost trimise spre expertiza la un laborator de specialitate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.