Acasă Sud Arges Arges : Perchezitii la hotii de lemne

Arges : Perchezitii la hotii de lemne

DISTRIBUIȚI

146344 – 28062017 – Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Perchezițiile au fost efectuate pe raza comunelor Davidești, Vulturești, Stoenești și Valea Mare, județul Argeș, fiind vizate locuinţele unor persoane fizice și sediul unei societăți comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a reieşit că, în perioada  2015 – 2017, cei în cauză ar fi tăiat ilegal și sustras aproximativ 140 de metri cubi de material lemnos.

Ulterior cei vizați ar fi folosit documente de însoțire completate cu date nereale pentru a comercializa materialul lemnos către persoane fizice din Argeș, Dâmbovița și Teleorman . 10 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.