Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Fiscul încearcă să vândă, din nou, mai multe apartamente din Popești...

București: Fiscul încearcă să vândă, din nou, mai multe apartamente din Popești – Leordeni care aparțin lui Robert Negoiță

DISTRIBUIȚI

146229 – 22062017  Fiscul a decis să vândă , prin licitatie, cateva zeci de apartamente si terenuri apatinand primarului Sectorului 3, Robert Negoita, care are datorii uriașe la stat.

Suma pe care ANAF o are de recuperat de la primarul Sectorului 3 se ridică la 233,5 milioane de lei, adica peste 50 de milioane de euro, conform profit.ro. Această suma include dobanzi si penalitati, insa datoria primara, provine din neplata TVA de catre Negoita la peste o mie de imobile construite si vandute in perioada 2005 – 2009.

Asa ca, Fiscul organizeaza o licitatie in care scoate la vanzare mai multe zeci de garsoniere si apartamente, dar si 546 de locuri de parcare subterane, in complexul apartinand fratilor Negoita din Popesti – Leordeni, la care se adauga doua terenuri, de aproape 2.000, dar si alte spatii, potrivit stirilekanald.ro.

Nu este singura licitatie organizata de ANAF pentru a recupera prejudiciul, au mai fost si in anii trecuti.In declaratia de avere, completata de Robert Negoita, in calitate de primar al Secorului 3, in rubrica destinata proprietatilor, sunt peste 30 de pagini cu apartamente, locuri de parcare si terenuri, la multe dintre ele fiind insa inscrisa specificatia “executare silita”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.