Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ghiță nu a putut fi audiat

București: Ghiță nu a putut fi audiat

DISTRIBUIȚI

146231 – 22062017  Magistraţii Tribunalului Prahova nu l-au putut audia, joi, prin videoconferinţă, pe Sebastian Ghiţă în dosarul denumit “Hidro”, din cauza conexiunii prin Internet care se întrerupea. În plus, interpreta desemnată să asigure traducerile nu s-a prezentat, potrivit Mediafax.

Tribunalul Prahova a dat, joi, un nou termen în care se judecă cererea de arestare preventivă făcută de procurorii DNA Ploieşti pe numele lui Sebastian Ghiţă, în dosarul în care fostul deputat este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat. Termenul în care se judecă cererea DNA de arestare preventivă a lui Sebastian Ghiţă a fost amânat şi că audierea prin videoconferinţă nu a fost posibilă întrucât conexiunea prin Internet s-a întrerupt. Pe de altă parte, interpreta desemnată să asigure traducerile nu s-a prezentat. S-a acordat un nou termen de judecată pentru 6 iulie.

Cererea de arestare preventivă a fost făcută în dosarul denumit “Hidro”, în care Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, este cercetat, alături de alţii, pentru că ar fi deturnat banii primiţi pe un contract de extindere a canalizării oraşului Comarnic-Prahova, în valoare de 10 milioane de euro. Anchetatorii susţin că Sebastian Ghiţă, alături de alţii, a sprijinit grupul infracţional din care făcea parte Iulian Herţanu în accesarea şi primirea fondurilor europene. Pe numele fostului deputat au fost emise până acum mandate de arestare preventivă în lipsă în trei dosare ale DNA. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.