Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Liberalii vor anticipate

București: Liberalii vor anticipate

DISTRIBUIȚI

146279 – 26062017  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit reprezentanţii tuturor partidelor parlamentare, cu excepția PSD, în încercarea de a construi o nouă majoritate parlamentară. Acest lucru este însă „foarte dificil”, a recunoscut el.

”Purtăm aceste discuţii şi investigăm posibilitatea de a forma o majoritate parlamentară fără PSD. Sunt câteva semne încurajatoare, dar încă nu ne-am apropiat de acest obiectiv”, a spus Orban.

Întrebat dacă cei cu care a discutat sunt dispuşi să susţină o majoritate parlamentară în jurul PNL, Orban a răspuns: ”Unii da, alţii nu”.

Orban spune, pe de altă parte, că varianta preferată de liberali este cea a alegerilor anticipate. ”După opinia mea, cei care au fost votaţi masiv în 11 decembrie şi-au pierdut legitimitatea de a mai conduce România, arătând că le-a păsat prea puţin de promisiunile electorale şi obiectivul lor a fost să-şi regleze conturile din interiorul partidului, nicidecum să guverneze pentru a face bine românilor”, a spus Orban. Surse: Digi24, News.ro  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.