Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Mare scandal mare la ședința Cosniliului General al Capitalei

București: Mare scandal mare la ședința Cosniliului General al Capitalei

DISTRIBUIȚI

145971 – 08062017  Mare scandal mare la şedinţa de joi, 8 iunie, a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Conflictul a degenerat după ce mai mulţi cetăţeni au dorit să participe la şedinţă, dar nu au fost lăsaţi de forţele de ordine, așa cum se întâmplă, de altfel, la toate ședințele. Oamenii susţin că doreau să asiste şi să discute despre proiectele puse pe ordinea de zi şi au făcut şi cereri în acest sens înainte de începerea dezbaterilor. Pentru că nu mai existau locuri libere, paznicii le-au interzis accesul, moment în care oamenii au început să se îmbrâncească.

Există pesroane care susțin că, pentru a ocupa locurile din sala de ședință, se apelează deseori la polițiști locali, îmbrăcați civil.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, are propria variantă, susținând că ”aproape 20 de oameni au intrat în forţă în clădirea primăriei şi au rănit mai mulţi poliţişti locali. Trei poliţişti locali au fost loviţi, au fost daţi cu capul de pereţi, au fost loviţi cu obiecte contondente. Au fost duşi la spital, a venit ambulanţa. (…) Sunt îngrijorată pentru starea poliţiştilor locali care au fost agresaţi”, a spus Firea la RTV, care acuză consilierii USR că au adus special persoanele respective. Şedinţa CGMB a fost suspendată și reluată la aproape o jumătate de oră.

Potrivit legii, ședințele de consiliu sunt publice, însă niciodată nu se găsesc locuri pentru ”oamenii simpli”.  PROMPT MEDIA

 

foto:stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.